Niks Nieuws viert 18 Tilburgse stadsdichters

In deze artistieke talkshow op zondag 29 augustus vieren we niet alleen het heuglijke feit dat Tilburg een nieuwe stadsdichter heeft; we vieren dat maar liefst 18 kandidaten zich geroepen voelen om de stad te vangen in po√ęzie. Vanzelfsprekend doen we dit dan ook op talige wijze: met spoken word-performances, muziek, de onthulling van het portret van de nieuwe stadsdichter, improvisatie en interviews met betrokkenen wordt onderzocht waar die drive om de stad in taal te vangen vandaan komt.

Programma

Het programma wordt gehost door Marco Martens en Marlon Penn die vanaf najaar 2021 twee keer per jaar een editie van Niks Nieuws presenteren in Tilburg i.s.m. De Kennismakerij en de Hall of Fame. In dit terugkerend format met wisselende gasten en perspectieven reflecteren zij artistiek op de actualiteit. Daarmee sluiten ze naadloos aan op de missie van de (aspirant) stadsdichter(s). Niks Nieuws is een productie van De Jongens van Hiernaast.

De livestream is hier terug te kijken: https://onlinekijker.nl/player.php?playerid=2d05d6c2b0d3d7b0fb30170fd4da643d.

Aanbevolen artikelen